Снимка struma.bgЖивко Шоргов от село Катунци е ловецът, който простреля 40-годишния

...
Снимка struma.bgЖивко Шоргов от село Катунци е ловецът, който простреля 40-годишния
Коментари Харесай

Простреляният ловец край Златолист се сгодил преди 3 месеца

Снимка struma.bg

Живко Шоргов от село Катунци е ловецът, който простреля 40-годишния Кръстьо Неделчев в гората над санданското село Златолист, написа struma.bg.

``
реклама

Припомняме, че инцидентът стана през вчерашния ден към 15.37 часа. На мястото на случая незабавно пристигнали полиция и кола за спешна помощ на Спешна помощ – Сандански.

Простреляният повече от час е бил в схващане, само че защото секторът, в който той се намирал, бил мъчно пристъпен, се наложило да транспортират мъжа пешком на носилка до колата за спешна помощ, която чакала на пътя. Транспортиран е до санданската болница в тежко положение с заплаха за живота. По пътя бил несъответстващ и буйствал в колата за спешна помощ. Незабавно били свикани лекарски екипи за преодоляване на положението му.

След скенер на главата и гръден панер е открито, че мъжът е с мозъчен кръвоизлив, оток на мозъка и е в сериозно положение. Установено е, че мъжът е прострелян с 8,7- милиметрови сачми, в главата имал рана с размера на монета от 50 стотинки. Сачмите не са съумели да пробият гръдната кост и да навлязат в тялото. След съвещания с медици от „ Пирогов ” нощес Неделчев бил интубиран и превозен до столичната клиника.

Мъжът, който го е прострелял, Живко Шоргов също е горски чиновник. Той е закаран в полицията в Сандански за снемане на пояснения за случая, защото другите ловджии от дружинката на село Катунци, не били директни очевидци на случилото се.

Кръстьо Неделчев е от Сандански, само че работи като горски в село Петрово. Преди към 3 месеца се сгодил. Годеницата и брат му били известени за случая и незабавно пристигнали в болничното заведение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР